Uvjeti poslovanja Internet trgovine tehnorad1000.hr, su sastavljeni u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (N.N .79/2007; 125/07; 79/09; 89/09) glava VII. – Ugovor sklopljen na daljinu, te predstavljaju prethodnu obavijest u smislu Članka 43. ZZP.
Narudžbom proizvoda Kupac potvrđuje prihvaćanje uvjeta poslovanja. TEHNORAD 1000 d.o.o zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila bez prethodne najave.

Kako naručiti?

Svi ponuđeni proizvodi u našoj internet trgovini naručuju se odabirom, korištenjem menija “Pregled košarice” i popunjavanjem elektronskog formulara. Kada svi podaci budu uredno primljeni, dobit ćete obavijest na ekranu, kao i putem elektronske pošte da je Vaša narudžba zaprimljena s uputama za plaćanje.

Kada kliknete “Plati” vidjeti ćete potvrdu o Vašoj narudžbi koja će biti poslana na Vašu e-mail adresu. Nakon što je uplata evidentirana, kupac dobiva obavijest u elektronskom obliku sa naznakom o isporuci.

Potvrda narudžbe zajedno sa ovim Uvjetima poslovanja predstavlja prethodnu obavijest u smislu Članka 43. ZZP. Potvrdu prethodne obavijesti (Članak 44. ZZP.), kupac će primiti zajedno sa računom za kupljenu robu.

Uvjeti prodaje

Kupac je svaka pravna i fizička osoba, koja izvrši narudžbu i plaćanje u internet trgovini tehnorad1000.hr. Sukladno članku 43. ZZP., ugovor u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe  mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, odnosno djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.
Cijene i načini plaćanja

Sve cijene su navedene u kunama s uključenim PDV-om. Cijene vrijede u trenutku naručivanja, u slučaju da se cijena tijekom narudžbe promijeni, prodavatelj će o tom prethodno obavijestiti kupca. Zadržavamo pravo na pogreške, u slučaju pogreške, biti ćete obaviješteni.

Plaćanje je moguće izvršiti:

  • Općom uplatnicom (potvrdu o uplati ili kopiju potvrđene uplatnice šaljite u odgovoru na e-mail koji vam je stigao)
  • Virmanom
  • Internet Bankarstvom – doznakom na račun prodavatelja

Primatelj uplate – prodajno mjesto

TEHNORAD 1000 d.o.o.
Trgovački sud u Zagrebu
MBS: 081019993
OIB: 44751968182
Temeljni kapital: 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti
Direktor: Renata Šporčić
IBAN: HR4423400091110924529
Privredna banka Zagreb d.d.
Radnička cesta 50, 10000 Zagreb
Dostava

Cijena dostave nije uključena u cijenu proizvoda.
Cijena dostave je fiksna – 40,000 kn.
Besplatna dostava za narudžbe preko 400,00 kn, osim za artilke na kojima je navedeno – Cijena dostave na upit (zbog veće težine paketa)

Naručeni proizvod ćemo Vam isporučiti najkasnije u roku od 14 radnih dana od narudžbe, a rok isporuke teče od primitka sredstava na naš račun. U slučaju otoka i malih mjesta, zbog slabije povezanosti i neredovitih linija, predviđeni rok dostave je unutar 20 radnih dana od narudžbe.
Ukoliko naručenog proizvoda nema na zalihama, obavijestiti ćemo Vas telefonski ili mailom i dogovoriti produženi rok isporuke, zamijenski proizvod ili otkazivanje isporuke.
Ukoliko naručite nekoliko proizvoda, isporučiti ćemo Vam one proizvode koje trenutno imamo na zalihama.

Internacionalna dostava (osim EU)

Narudžba može biti podložna carini dodatnim troškovima prilikom uvoza u zemlju odredišta.
Carina i dodatni troškovi nisu uračunati u cijenu.
Prodavatelj nije odgovoran za moguće carine i troškove.
Za više informacija provjerite državne zakone o uvozu, carinama i trošarinama.

Korištenje kupona

Našim klijentima omogućavamo kupnju Kupona, koji se mogu iskoristiti kao poklon drugoj osobi.
Polje za upis kupona nalazi se u “Košarici”.
Dakle, iskoristite ove pogodnosti neposredno prije nego završite Vašu kupovinu.

Otkazivanje narudžbe

Kupac može, shodno Članku 45. ZZP., otkazati narudžbu ne navodeći za to razlog, u roku od dvadeset i četiri (24) sata. Rok otkazivanja narudžbe počinje teći od trenutka kada je kupac naručio proizvod. Kupac nas pismeno, elektronskom poštom mora obavijestiti o otkazivanju narudžbe.

Povrat i reklamacije

Kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora u roku od 14 dana od primitka proizvoda.
Bilo kakav trošak povrata proizvoda snosi kupac.
Proizvodi koje kupac vraća, moraju biti neiskorišteni, u originalnoj ambalaži, sa svim pripadajućim dijelovima, neoštećeni i potpuno ispravni. Uz vraćene proizvode, kupac mora priložiti originalni račun s dopisom o količini proizvoda, te broj tekućeg/transakcijskog računa, na koji će se izvršiti povrat uplaćenih sredstava. Prodavatelj je dužan vratiti novac unutar 14 dana od trenutka primitka povrata robe. Prodavatelj nije dužan primiti pošiljku s otkupninom ili pošiljke koje ne odgovaraju njegovim općim uvjetima poslovanja. Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva oštećenja. Kupac prilikom preuzimanja originalno zapakiranog paketa i obaveznog potpisivanja na dostavnici, potvrđuje da je roba uredno isporučena.

Jamstvo na proizvode

Za sve artikle vrijedi zakonski propisano jamstvo od 6 mjeseci. Dogodi li se unutar unutar jamstvenog roka, da je artikl npr. promijenio svojstva, a što proizlazi iz nepridržavanja propisanih postupaka njege i održavanja, TEHNORAD 1000 d.o.o, ne odgovara za nastala oštečenja.
U protivnom, artikl možete vratiti i on će biti zamijenjen za isti ili srodni artikl, a samo u slučaju da nismo u mogućnosti učiniti gore navedeno, za isti će Vam biti vraćeni iznos vrijednosti artikla unutar 3 radna dana. U slučaju reklamacije, molimo Vas da nas prije vraćanja robe obavijestite elektronskom poštom sa objašnjenjem problema.

Slanje prigovora

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, Članak 8., kupac može svoje pisane prigovore poslati elektronskom poštom na: drazen@tehnorad1000.hr.
Na sve prigovore tvrtka TEHNORAD 1000 d.o.o, odgovoriti će u roku od maksimalno 15 dana.
Eventualne sporove Prodavatelj i Kupac nastojati će riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je sud u mjestu sjedišta prodavatelja.

Autorska prava

Autorska prava su u cijelosti zadržana. Sav sadržaj, koji se nalazi na našim stranicama, ukoliko nije u osobne svrhe, ne smije se bez našeg dopuštenja koristiti niti dalje ustupati trećim strankama.
Autorska prava u bilo kojem skinutom materijalu nisu prenosiva na Vas u slučaju bilo kakvog skidanja ili kopiranja. Nije dozvoljeno reproducirati, objavljivati, distribuirati, modificirati, prodavati ili sudjelovati u prodaji.

Podijelite i lajkajte