Posuda za pirjanje 22 cm peteroslojni materijal bez poklopca

999.00 kn (132.59 €)

Stožasta tava za pirjanje iz serije Infinite Chef savršena je za pirjanje i naglo prženje sitnih komadića mesa i povrća, zbog toga što njene kose i stožaste bočne stijenke sprječavaju gubljenje vlage i omogućuju pripremu najukusnije hrane. Tajni sastojak koji će hranu koju pripremate učiniti iznimno ukusnom Vaše je kuhinjsko posuđe.

Dostupno uz narudžbu

Šifra: 9029794881 Kategorije: ,
Podijelite i lajkajte

Opis

Zajedno s chinois cjedilom čine savršen tandem za pripremu glatkih umaka koji se cijede niz nepce te juhe i kreme od jaja. Mjere: 2 l, Ø 22.
Stožasta tava za pirjanje dio je Electroluxove serije visokokvalitetnog kuhinjskog posuđa Infinite Chef Collection koje je proizvedeno u suradnji s profesionalnim chefovima kako bi u potpunosti odgovorilo svim Vašim zahtjevima prilikom kuhanja. Svaki komad posebno je namijenjen je pripremi specifičnog jela kako bi se najbolje istaknuo okus i tekstura korištenih sastojaka. Izrađeno od jedinstvenog vrhunskog peteroslojnog materijala, nehrđajućeg čelika 18/10 profesionalne kvalitete koji prekriva laganu aluminijsku jezgru i omogućuje brzu i ravnomjernu distribuciju topline. Posuđe je optimizirano za indukcijske ploče za kuhanje, ali može se koristiti i u ostalim pločama. Može se prati u perilici posuđa te stavljati u pećnice na temperature do 250ºC.

Dodatne informacije

Težina 4 kg